top of page

Steentapijt binnen

Een mooie, egale natuurlijke vloer? Het kan, met een steentapijt. Steentapijt is een naadloze vloer die bestaat uit duizenden (of miljoenen) steentjes en een laag hars. Jarenlang werd hij gebruikt in de industrie, in winkels en in kantoren. Nu maakt hij zijn intrede in gezinswoningen. Om niet te zeggen dat de vloer erg populair wordt.

Qua kleuren heb je heel wat keuze. Je kunt kiezen uit duizenden kleuren. Het is zelfs mogelijk om kleuren te combineren. De look en feel zijn ook helemaal aanpasbaar. Wil je een heel glad steentapijt? Dat kan. Of wil je liever wat meer textuur? Geen probleem, dan kies je gewoon voor een iets grotere korrel.

Steinteppich Müntschemir (11).JPG.opt629x472o0,0s629x472.jpg

Plaatsing steentapijt

Je hoeft je vloer niet helemaal uit te breken om een steentapijt te leggen. Zolang hij solide, stabiel en droog is. Zowat elke vloer kan, mits de juiste behandeling, dienen als ondergrond. Afhankelijk van oneffenheden en de gekozen steentgrootte.

Voordelen?

  • ideaal in combinatie met vloerverwarming

  • kras-en kleurvast, geluiddempend, naadloos, gezellig & warm gevoel, onderhoudsvriendelijk, minder last van fijn stof

  • uitgebreid kleurengamma

Vloerverwarming

Steentapijt binnen en vloerverwarming: een ideaal huwelijk. Waarom? Epoxyhars kan eenvoudig tegen de hitte van de verwarming en het is een ideale warmtegeleider. De poriën tussen de steentjes laten lucht toe waardoor de vloer snel opwarmt. Een luxe sensatie die u zelf blootsvoets moet ervaren!

Steinteppich Küssnacht ZH (8).JPG.opt629x471o0,0s629x471.jpg
Steinteppich Seltisberg BL (4).jpg.opt629x471o0,0s629x471.jpg

Gesloten of open

Bij een steentapijt met een open structuur is de ruimte tussen de steentjes open. Ideaal voor in droge plaatsen en slaapkamers. Wilt u steentapijt leggen in vochtige ruimtes zoals een badkamer, toilet of keuken? Dan raden we aan om te werken met een steentapijt met gesloten structuur waarbij de ruimte tussen de steentjes opgevuld wordt met een dichting.

Wenst u ook graag een steentapijt aan te leggen? Contacteer vrijblijvend LB Stone.

bottom of page